Föreläsningar

Anneli har en förmåga att inspirera och lyfta dig som åhörare. Du får även genom hennes pedagogiska upplägg vara delaktig under föreläsningen. När ni beställer en föreläsning utgår Anneli från era förutsättningar och behov. Målet för Anneli är att ni ska kunna använda er av det ni upplevt och lärt er under föreläsningen för att sedan kunna applicera detta till ert företag/förening eller skola.

Exempel på föreläsningar som Anneli genomfört med olika organisationer:

Att coacha mig själv

Det är lätt att jämföra sig med andra hela tiden. Är jag tillräckligt bra? Hur kan du släppa oro och stress? Vad är det som gör att du känner glädje och lust i livet? Vad är viktigt när du möter och leder dig själv och andra för att nå största möjliga utveckling?

Anneli inspirerar er i hur Ni kan coacha er själva optimalt. Ni kommer bland annat att jobba med:

Denna föreläsning bokas ofta som en tre timmars föreläsning. Går även bra att korta ner genom att ta bort lite av innehållet. Era behov styr.

Jaget och laget – arbetsglädje!

Vad är det som gör att du och vi känner arbetsglädje på jobbet? Vad är viktigt när du möter och leder dig själv och andra för att nå största möjliga utveckling? Vi kommer att inspireras i ledarskap. Hur vi tillsammans kan skapa en miljö på vårt arbete där vi trivs och kan prestera. Anneli kommer att inspirera oss och vi kommer att jobba med:

Anneli föreläser för er med målet att ge dig drivkraft till utveckling. Att du under föreläsningen får med dig något användbart för att just Du ska utvecklas och att ert lag blir starkare tillsammans!

Denna föreläsning bokas ofta som en tre timmars föreläsning. Går även bra att korta ner genom att ta bort lite av innehållet. Era behov styr.

Ny värdegrund! – Vi lever som vi lär!

Att arbeta i en organisation som har tydliggjort sina värderingar genom delaktighet och implementerat dessa i verkligheten är grunden för att individen och laget ska utvecklas. Att leva som en lär skapar optimala förutsättningar.

Anneli leder er i processen att plocka fram de värderingar ni vill att er verksamhet ska genomsyras av. När ni tagit fram er egen framgångsspiral visar Anneli på hur ledarskapet och värderingarna kan gå hand i hand. Anneli leder även företag under en längre period där hon är med i implementeringen av er värdegrund och finns som bollplank och coach för organisationens chefer.

En mycket uppskattad föreläsning som oftast bokas under en halv dag till en heldag. Flertalet företag har valt detta tema som en del av företagets kickoff!

Optimal utvecklingsmiljö – Idrott hela livet!

Vad är det som gör att vi fortsätter med Idrott hela livet? Vad är en optimal utvecklingsmiljö? Hur kan vi göra vår värdegrund levande? Att optimera för både individen och laget – vad blir då viktigt? Dessa frågor kommer Anneli att inspirera oss kring och ge tips. Hur vi tillsammans kan skapa en miljö i vår förening där vi trivs och utvecklas. Vi kommer att jobba med:

Denna föreläsning bokas ofta som en tre timmars föreläsning. Går även bra att korta ner genom att ta bort lite av innehållet. Era behov styr.

Optimal arbetsmiljö!

Vad är det som gör att vi alla bidrar på en arbetsplats? Att vi både trivs och kan prestera. När det sker omorganisationer är det lätt att det spretar i ett företag. Då förlorar vi både energi och fart. Som anställd ska en samarbeta med nya människor som jobbar på helt olika sätt. Då blir det extra viktigt att vi alla ”ror åt samma Ö”. Här får ni en chans att sätta er i ”samma båt”. Ni blir inspirerade i att hitta ert team och kraften i varandra.

Denna föreläsning bokas ofta som en tre timmars föreläsning. Går även bra att korta ner genom att ta bort lite av innehållet. Era behov styr.

 

 


Jag har haft möjligheten att ha Anneli som ledare både i junior- och seniorlandslaget i orientering. Hon var en stark bidragande orsak till att jag fann de nycklar inom mig som gjorde att jag som junior till slut lyckades med det jag först trodde var helt kört. Som seniorledare var hon med och byggde upp en stark organisation som lyfte alla individer i laget. Anneli har flera fantastiska egenskaper, en är att hon har förmågan att trycka på rätt knappar för att hjälpa mig hitta mig själv, vilket har lett till både skratt och gråt, men är helt avgörande för att jag ska nå mina drömmars mål.

Lina Strand
världsmästare i orientering