Rådgivning

Coachning

Anneli är en uppskattad coach och har rådgivning med de individer som önskar förändra sin nuvarande situation och framtiden samt upplevelsen av dessa. Här får du möjlighet till utveckling av dina mentala färdigheter och hur du kommunicerar med dig själv och omgivningen.

Att bli coachad i en mindre grupp är en positiv möjlighet. Är ni t.ex ett kompisgäng eller en grupp ledare som vill och vågar coachas tillsammans för att på så sätt dra nytta av varandras framgångar och utvecklingspotential så kan detta vara spännande. Ett exempel på gruppcoachning kan vara att ha en samtalsmiddag och både få äta gott, reflektera och ledas av utvecklade frågor från Anneli.

Som coach verkar Anneli för att du själv skall kunna äga de nycklar som krävs för att nå personligt välbefinnande. Detta leder till att du i framtiden kommer att bli ”dina egen bästa coach”.

Har du önskemål om att bli coachad av Anneli kontakta henne för individuellt upplägg.

 

Idrottspsykologisk rådgivning

Anneli är utbildad KBT-terapeut och arbetar med prestationspsykologi inom idrott och näringsliv. Anneli ingår i Riksidrottsförbundets team för idrottspsykologiska rådgivare och arbetar med idrottare både inom individuella idrotter och lagidrotter. Rådgivningen baseras på KBT där vanliga arbetsområden kan vara prestationsångest, fobier eller depression. 

Som idrottspsykologisk rådgivare möter Anneli ungdomar och vuxna som upplever ohälsa. Det kan vara tufft att nå sina egna och andras krav. Vanligt fokus för rådgivningen kan vara hur du kan möta tankarna om att du måste vara på topp hela tiden, hur du jobbar med din kropp istället för mot, hur du kan komma tillbaka efter en skada eller hur du kan ta hand om din kropp och ditt mående. Det är vanligt att vi jämför oss med andra och efter det skapar värderingar kring hur vi ska vara, se ut eller agera. Tillsammans kan vi hitta verktyg för att medvetandegöra och skapa nya gynnsamma beteenden. 

Vill du boka samtal med Anneli maila: kontakt@anneliostberg.se

Coachning


För mig har du varit den i alla de landslagsorganisationerna som jag varit med i som betytt allra mest för mig och min utveckling!
Du har inte bara hjälpt mig genom en rad jobbiga skador/misslyckande/sjukdomsperioder där dina råd ofta har haft en avgörande betydelse för att ta mig tillbaks till en hög nivå. Du utstrålar även en oerhörd glädje som du ofta och gärna sprider till övriga gänget vilket gör att det aldrig blir tråkigt i din närvaro! Dessutom har du en stor kunskap som du på ett generöst set delar med dig av. Svårt att beskriva i text vad du betytt för mig men du ska veta att du lämnar ett stort tomrum, ett tomrum som kommer bli svårt om inte omöjligt att fylla, landslaget kommer aldrig vara samma sak utan dig!

William Lind
landslagslöpare