Rådgivning

Coachning

Anneli är en uppskattad coach och har rådgivning med de individer som önskar förändra sin nuvarande situation och framtiden samt upplevelsen av dessa. Här får du möjlighet till utveckling av dina mentala färdigheter och hur du kommunicerar med dig själv och omgivningen.

Att bli coachad i en mindre grupp är en positiv möjlighet. Är ni t.ex ett kompisgäng eller en grupp ledare som vill och vågar coachas tillsammans för att på så sätt dra nytta av varandras framgångar och utvecklingspotential så kan detta vara spännande. Ett exempel på gruppcoachning kan vara att ha en samtalsmiddag och både få äta gott, reflektera och ledas av utvecklade frågor från Anneli.

Som coach verkar Anneli för att du själv skall kunna äga de nycklar som krävs för att nå personligt välbefinnande. Detta leder till att du i framtiden kommer att bli ”dina egen bästa coach”.

Har du önskemål om att bli coachad av Anneli kontakta henne för individuellt upplägg.

 

Idrottspsykologisk rådgivning

Anneli är utbildad KBT-terapeut och arbetar med prestationspsykologi inom idrott och näringsliv. Anneli ingår i Riksidrottsförbundets team för idrottspsykologiska rådgivare och arbetar med idrottare både inom individuella idrotter och lagidrotter. Rådgivningen baseras på KBT där vanliga arbetsområden kan vara prestationsångest, fobier eller depression. 

Som idrottspsykologisk rådgivare möter Anneli ungdomar och vuxna som upplever ohälsa. Det kan vara tufft att nå sina egna och andras krav. Vanligt fokus för rådgivningen kan vara hur du kan möta tankarna om att du måste vara på topp hela tiden, hur du jobbar med din kropp istället för mot, hur du kan komma tillbaka efter en skada eller hur du kan ta hand om din kropp och ditt mående. Det är vanligt att vi jämför oss med andra och efter det skapar värderingar kring hur vi ska vara, se ut eller agera. Tillsammans kan vi hitta verktyg för att medvetandegöra och skapa nya gynnsamma beteenden. 

Vill du boka samtal med Anneli maila: kontakt@anneliostberg.se

Coachning


Ett par strålande blå ögon, fullständigt okuvliga i sin förmåga att nå helt in i mig, att inte låta minsta osäkerhet eller negativa tanke bero. Att kunna få hjälp att vända ditt inre kaos till sammanhållen kraft en minut innan start är otroligt. Det är en trygghet. När jag varit rädd eller trött eller nervös har jag sagt det till Anneli, hon har tagit ett fast tag kring mina axlar, hållit kvar mig i nuet och påmint mig om vem jag är, vad jag ska göra och varför.
Det har fungerat varje gång. Samtliga mästerskapslopp de senaste åren har Anneli varit den sista punkten innan mitt eget avgörande ögonblick. Hennes hjälp har varit ovärderlig.

Helena Jansson
flerfaldig världsmästare i orientering