Aktuellt

BLI DITT BÄSTA JAG

– utveckla dig själv och nå dina mål

Jag får ofta frågan – Anneli föreläser du för privatpersoner?
Svaret är ja, och nu är det dags!
10 februari i Uppsala har du chans att Bli ditt bästa jag!
Denna dag ordnar jag tillsammans med Lizah Almgren från Hållbar hälsa. Här nedan kan du läsa om upplägget för dagen.

Hoppas vi ses!
Varmt välkommen med din anmälan! För mer information se: 
Bli ditt bästa jag
 
 

Skidor för ungdom

Anneli är en av författarna till Svenska Skidförbundets bok Skidor för ungdom. Här har Anneli skrivit två kapitel: ”Optimal utvecklingsmiljö – organisation och ledarskap” samt ”Att förhålla sig till kost

”. För mer information se:

https://utbildning.sisuidrottsbocker.se/skidor/langdskidakning/pw/skidor-for-ungdom/

 

 

Aktuellt

En utvecklande skola!

– en skola som vill, kan och vågar!

Kränkningar och mobbning försiggår i de flesta skolmiljöer. Ett aktivt förhållningssätt och arbete ser vi som en förutsättning för att förbättra skolans klimat. Vi, Anneli Östberg och Ida Östberg, erbjuder därför en utbildningsdag för att hjälpa er att hitta och testa verktyg samt strategier till just er skola.

Ytterligare information: En utvecklande skola!


För mig har du varit den i alla de landslagsorganisationerna som jag varit med i som betytt allra mest för mig och min utveckling!
Du har inte bara hjälpt mig genom en rad jobbiga skador/misslyckande/sjukdomsperioder där dina råd ofta har haft en avgörande betydelse för att ta mig tillbaks till en hög nivå. Du utstrålar även en oerhörd glädje som du ofta och gärna sprider till övriga gänget vilket gör att det aldrig blir tråkigt i din närvaro! Dessutom har du en stor kunskap som du på ett generöst set delar med dig av. Svårt att beskriva i text vad du betytt för mig men du ska veta att du lämnar ett stort tomrum, ett tomrum som kommer bli svårt om inte omöjligt att fylla, landslaget kommer aldrig vara samma sak utan dig!

William Lind
landslagslöpare